Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ВЕБ-САЙТУ https://decor-trade.com.ua/

ТОВ “Декор Трейд” розробило та публікує цю політику конфіденційності та умови використання веб сайту https://decor-trade.com.ua/ (далі може бути – політика конфіденційності та умови), щоб уникнути будь-яких непорозумінь та конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, у цій політиці конфіденційності та умовах використання веб-сайту https://decor-trade.com.ua/ роз’яснюється, які види інформації ТОВ “Декор Трейд” може збирати та зберігати. Також ТОВ “Декор Трейд” зазначає, як може використовуватися та надаватися ця інформація.

1. Відвідувач не може використовувати цей сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на цьому сайті, не через стандартний інтерфейс.

2 . Відвідувач повинен використовувати цей сайт виключно згідно з нормами чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачу доступ до сайту.

3 . ТОВ “Декор Трейд” може у будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ.

4 . Збір та використання персональних даних:

4.1 Персональні дані – це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2 Персональні дані можна отримати через різні канали зв’язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово чи електронною формою на веб-сайті.

4.3 Відвідувачу на сайті https://decor-trade.com.ua/ може бути запропоновано запровадити персональні дані за наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано запровадити ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження. ТОВ “Декор Трейд” може звертатися до відвідувача сайту з проханням надати інші дані.

4.4 При реєстрації на сайті https://decor-trade.com.ua/ відвідувач дає згоду ТОВ “Декор Трейд” на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він цим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.5 ТОВ “Декор Трейд” може збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, що проходять через сайт. Ця інформація може містити з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в Інтернеті.

4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу”, а також Статуту ТОВ “Декор Трейд” та нормативних актів, що регулюють діяльність ТОВ “Декор Трейд”.

4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом трьох років після того, як суб’єкт персональних даних не є відвідувачем сайту https://decor-trade.com.ua/.

4.8 Сервер ТОВ “Декор Трейд” тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адресу комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу та URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт https://decor -trade.com.ua/, кількість байт, переданих під час сесії.

4.9 Під час роботи сайту https://decor-trade.com.ua/ використовуються файли cookie. З їхньою допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження настройок користувачів та інших відомостей. Відвідувач може настроїти браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їхнє надсилання.

4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://decor-trade.com.ua/ безпечним, захищеним та зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11 За допомогою системи Google Analytics ТОВ “Декор Трейд” збирає статистику про відвідування сайту https://decor-trade.com.ua/, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, що була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, які були відвідані до та після сайту https://decor-trade.com.ua/ і т.д. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється лише в сукупності.

4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайті https://decor-trade.com.ua/, зокрема реєстрацію. ТОВ “Декор Трейд” ніколи навмисно не збиратиме дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не розголошуватиме їх третій стороні без відповідного дозволу. ТОВ “Декор Трейд” радить батькам та опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.

4.13. Сайт https://decor-trade.com.ua/ може використати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що Google Inc. обробляти дані, зібрані в процеси роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc.

5 . Сайт https://decor-trade.com.ua/ може містити посилання на сайти, що не управляються ТОВ “Декор Трейд”. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

6 . Технічне оснащення сторінок сайту https://decor-trade.com.ua/ може включати модулі:

– Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якою походить зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;

– Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., що знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958 ;

– Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, що знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

– Соціальної мережі LinkedIn (linkedin.com), управління якою здійснюється з офісу компанії LinkedIn Corporation, що знаходиться за адресою: 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Обробкою ваших персональних даних, наданих та зібраних LinkedIn, займається компанія LinkedIn Ireland Limited, зареєстрована за адресою: Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland.

6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на сайті https://decor-trade.com.ua/, Like, Розповісти або відповідно “Мені подобається”. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn або Youtube. Плагін передаватиме на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту https://decor-trade.com.ua/ відвідувач переглядав.

6.2 При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn або Youtube. Докладнішу інформацію про збирання та використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn або Youtube, а також про права та можливості захисту персональних даних у даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn або Youtube.

6.3 Щоб уникнути зв’язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn або Youtube з сайтом https://decor-trade.com.ua/ та подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайту https://decor- trade.com.ua/.

Відомості про трафік, який проходить через мережу ТОВ “Декор Трейд”, електронною поштою, та активність клієнтів у мережі Інтернет на сайті https://decor-trade.com.ua/ захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ТОВ “Декор Трейд” та його співробітники не можуть втручатися у таємницю телекомунікацій.

8 . ТОВ “Декор Трейд” має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту https://decor-trade.com.ua/ на вимогу правоохоронних органів, на рішення/ухвалу суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу вимогу відповідно до чинного законодавства України .

9. ТОВ “Декор Трейд” не несе відповідальності за втрачену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту https://decor-trade.com.ua/, якщо такі виникли під час користування сайтом https:/ /decor-trade.com.ua/.

10. ТОВ “Декор Трейд” не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, що надається на сайті https://decor-trade.com.ua/ не зашкодить інтересам третіх осіб.

11. ТОВ “Декор Трейд” вживає заходів, щоб інформація на сайті https://decor-trade.com.ua/ була достовірною. Проте ТОВ “Декор Трейд” не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація та дані є точними, об’єктивними та актуальними на момент перегляду.

12. Авторські матеріали, опубліковані на сайті https://decor-trade.com.ua/, є точкою зору журналістів, не є нормою та не повинні так тлумачитися. ТОВ “Декор Трейд” не несе відповідальності за точність, об’єктивність та актуальність інформації, опублікованої на сайті https://decor-trade.com.ua/, зокрема, з посиланням на інші джерела.

13. Всі права на сайт https://decor-trade.com.ua/ та його зміст належать ТОВ “Декор Трейд” або використовуються ТОВ “Декор Трейд” за погодженням із правовласниками. Цей сайт загалом, та окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право та суміжні права”, Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

14. Відвідувачі сайту не повинні розповсюджувати, змінювати, передавати, використовувати або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту https://decor-trade.com.ua/ для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ “Декор Трейд”. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація має містити активне посилання на сайт https://decor-trade.com.ua/.

15. Копіювання інформації з сайту https://decor-trade.com.ua/ може бути здійснене з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.

16. Використання відвідувачем сайту https://decor-trade.com.ua/ відбувається на власний ризик користувача. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ “Декор Трейд”, ні будь-яка інша сторона, залучена у створення, виробництво або обслуговування сайту https://decor-trade.com.ua/, не несе відповідальності за прямі, непрямі чи випадкові збитки, які колись завдавалися, і які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до сайту https://decor-trade.com.ua/, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ТОВ “Декор Трейд” попереджало відвідувача про можливості таких збитків та втрат.

17. ТОВ “Декор Трейд” в жодному разі не буде причетна до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання сайту https://decor-trade.com.ua/, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті включаючи без обмеження будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у системі обробки інформації відвідувача, навіть якщо ТОВ “Декор Трейд” було швидко поінформовано про можливість таких збитків.

18. При роботі з сайтом https://decor-trade.com.ua/ відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на один сайт, ні на його утримання або використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту https://decor -trade.com.ua/.

19. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтеся з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ. Якщо Ви не згодні з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ, Ви повинні залишити цей сайт.

 
0